HTML

Divat, Párizs, Ruhák, Öltözködés

Trendek, hírek, divat...

Friss topikok

Linkblog

Paulo Coelho A győztes egyedül van ... Angel Barta Titkos szerelmi affér Párizsban

2010.03.14. 22:02 fashionparis

Coelho

Igor Malev, a dúsgazdag orosz vállalkozó csak egy dologra tud gondolni: egykori feleségére, Ewára. A férfi jóképű és gazdag, ám mégis boldogtalan, mert társa évekkel ezelőtt elhagyta egy divattervezőért. Csalódását Igor máig nem heverte ki, s bármi áron vissza akarja hódítani szerelmét. A cannes-i filmfesztiválra készül, mert úgy tudja, hogy Ewa is ott lesz - férje oldalán. S a mértéktelen luxusban lubickoló Szuperosztály tagjai között, a győztesek és a modern élet hedonista játékainak világában megkezdi 24 órán át tartó erőszaksorozatát. Igor maga a vibráló és jéghideg intelligencia, ezért a kibékülés sem lehet mindennapi. Megígérte, hogy egész világokat fog elpusztítani azért, hogy közel kerülhessen szerelméhez. És az ígéreteit mindig betartja... Paulo Coelho  mesterien bonyolítja történetét. Tizenkettedik regényében sokkoló képet fest a csillogás iránti vágy uralta világunkról, megmutatva e mértéktelen rajongás borzalmas következményeit. Felkavaró regény a hatalom és a siker hajszolása miatt meghiúsult álmokról.

Angel Barta Titkos szerelmi affér Párizsban

Egy egyszerű, titokzatos, gyönyörű magyar lány érkezett Párizsba, hogy valóra váltsa álmait. Hitte, hogy az álmok valóra válnak, és a szerencse rámosolyog. Modell szeretett volna lenni, de a sors közbeszólt és váratlanul szerelmi afférba keveredett a világhírű divattervezővel. Millió fiatal lány álma, hogy a kifutókon tündököljön és a legsikeresebb tervező múzsája legyen... de az élet néha hihetetlen dolgokat produkál, és ez az álom rémálommá is válhat. Egy szenvedélyes, kiszámíthatatlan szerelmi történeten keresztül bepillanthatunk a csillogó divatvilágba, a párizsi életbe, exkluzív divatbemutatókra és partikra. Hogyan lett a magyar lány Párizs legmenőbb edzőtermének a hercegnője, ahol világsztárok, és a felső tízezer tagjai versengenek a kegyeiért ? Milyen őrültségekre képes egy szerelmes férfi ? Vajon feladja a tervező a karriert, a hatalmat, a sikert az igaz szerelemért ? Izgalmas... mulatságos... szexi... szenvedélyes történet arról, amiről sok lány álmodozik. Szerelem, Szenvedély, Divatvilág, Párizs

Szólj hozzá!

Címkék: a fashion párizs divat angel titok coelho barta győztes egyedül van

A bejegyzés trackback címe:

https://divatstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr81839900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása